Bruiloftsfeest

Bruiloftsfeest:

Je gaat binnenkort trouwen en daar hoort natuurlijk ook een feest bij!
Op deze prachtige dag wil je niks regelen, enkel genieten. Dat komt ook helemaal goed, we stemmen de wensen af van jullie als bruidspaar en hebben tussentijds contact voor de bruiloft.
Op de dag zelf zijn wij er op tijd en staat alles klaar als jullie de zaal binnenlopen. Nergens iets waar je je druk over hoeft te maken.

Houd je niet van veel poespas en zoek je een simpele opzet maar wil je toch een mooie uitstraling hebben, dat kan!
We bieden ook onze DJ Booth aan met stijlvolle, rustige sfeer verlichting, tevens kunnen we deze set-up uitbreiden met mooie decoratieve effecten.

IMG-20160610-WA0013

Wat kan je zoal verwachten bij een kennismaking gesprek:
– Kennismaken met onze diensten
– Jullie wensen bespreken
– Voorbeelden van andere shows
– Muziekkeuze
– Uitleg over eventuele apparatuur (lichteffecten)
– Helder beeld en offerte op maat

Grote opzet nodig?
Maar moet het lekker uitgebreid dan is dat ook geen probleem, er is genoeg (bewegend) licht aanwezig om een mooie show neer te zetten.
Daarnaast beschikken we ook over een laag-rookmachine. Dat wil zeggen dat de rook gekoeld wordt en laag bij de grond blijft voor een sprookjesachtig effect.
Een voordeel hiervan is dat je niet in een dikke rookpluim komt te staan omdat de koude rook steeds dunner wordt en rustig optrekt als lichte nevel.

Tot slot nemen we de avond ook nog op met een GoPro (momenteel niet beschikbaar. Achteraf laten we de beelden zien, bewerken we deze en uploaden we die naar social media met toestemming natuurlijk.

Hieronder staan een aantal foto’s qua uitstraling van diverse bruiloft feesten waar we al zijn geweest. Heb je vragen, aarzel niet, bel of mail en we kijken gelijk wat we voor je kunnen betekenen.

IMG-20160527-WA0008

Video voorbeelden bekijken? Kijk voor filmpjes op onze YouTube pagina!

Back to Top